"
Logotype

Redovisningsansvarig

DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster. DAB Dental har kontor i Upplands Väsby, Malmö, Linköping, Falun samt Göteborg med totalt ca 80 anställda. Bolaget omsätter ca 350 Mkr med god lönsamhet- Läs mer på www.dabdental.se.

Directa AB är en av de snabbast växande tillverkarna av dentala produkter i Norden, med fokus på utveckling och tillverkning av smarta och unika produkter som underlättar i det dagliga arbetet för tandläkare. Directa marknadsför och säljer sina produkter i över 90 länder. De största exportmarknaderna är för närvarande: Tyskland, Frankrike, USA, Japan, Storbritannien och Skandinavien. Directa ABs huvudkontor ligger i Upplands Väsby och företaget har 20 anställda och omsätter ca 65 Mkr. Läs mer på www.directadental.com

DAB Dental AB och Directa AB ingår i Lifco AB. Lifco AB ägs av industrimannen Carl Bennet genom bolaget Carl Bennet AB, läs mer på www.lifco.se. Övriga företag i Carl Bennet-gruppen är bl.a. Getinge Industrier och Elanders. Inom Lifco AB finns ett 100-tal bolag varav ett 30-tal är verksamma inom dental distributionsverksamhet i Norden samt Baltikum. Lifco AB är expansivt och omsätter totalt ca 8 miljarder SEK

Till kontoren i Upplands Väsby söker vi nu en

                                                             REDOVISNINGSANSVARIG

 

                                                         med ansvar för två dentalföretag

Du har en viktig funktion i bolagen när du arbetar med att förbättra vår redan idag goda lönsamhet. Du kan koncernredovisning och traditionella ekonomiuppgifter med betoning på löpande redovisning, självständiga bokslut, moms, skatt och IFRS deklaration. Du har också personalansvar för en person som arbetar halvtid med leverantörsreskontra.

Tre fjärdedelar av Din tid kommer Du ägna åt DAB Dental och en fjärdedel åt Directa Dental AB. Du rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som ser detta som en spännande utmaning där din kompetens och erfarenhet bidrar till verksamheten idag och i framtiden. Du är erfaren inom redovisning, men vill nu ta ett lite större ansvar inom ekonomi. Det är en merit om du har erfarenhet som redovisningskonsult eller motsvarande.

Som person är Du självgående och prestigelös samt villig att investera tid och engagemang i bolagen. Du trivs i en roll där Du ges möjlighet att utveckla ditt ansvarsområde. Du är serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder i ekonomifrågor. Vidare är Du analytisk och kan dela med Dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt så att Dina kunskaper inom redovisning/ekonomi kommer bägge företagen till del.

För mer information kontakta gärna Olof de Verdier på Acconia Resultatskap i Mälardalen AB som vi samarbeta med i denna rekrytering, tfn 070-591 03 07. Din ansökan tillsammans med meritförteckning mailar Du till mikaela.deville@gmail.com. Urval sker fortlöpande.

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)