"
Logotype

Platschef

Vi vill själva beskriva oss som ovanligt nyfikna och flexibla i en till stor del konservativ bransch. Tack vare vår snabbrörliga organisation har vi lyckats behålla vår kreativitet och vårt engagemang trots att personalstyrkan vuxit starkt.  Därför kan vi med stolthet leva efter vår vision, "Blue Wall Construction ska vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag att göra affärer med och att var anställd i". Med mer än 25 års erfarenhet av stora och små byggprojekt sitter rutinen och effektiviteten i ryggraden. Vi ser varje nytt projekt som en spännande utmaning och går gärna in i ett tidigt skede där vi kan tillföra vår kompetens. Blue Wall Construction ABs ambition är att ligga i framkant när det gäller att optimera och effektivisera produktionen. Bolaget omsätter ca 300 miljoner kr och är idag ca 90 anställda. 

Blue Wall bygger vidare och söker ytterligare en platschef

Blue Wall Construction är inne i ett expansivt skede, vår resa med att utveckla vårt framgångskoncept fortsätter.

Man brukar kalla oss nytänkare i byggbranschen och det är vi stolta över. För att tillgodose den ökade efterfrågan på våra tjänster söker vi er som vill vara med att bidra och skapa fortsatt tillväxt.

Som Platschef hos Blue Wall Construction har du möjlighet att utvecklas i din roll och du får, tillsammans med en professionell organisation, ta ansvar för spännande byggprojekt. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft och hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att planera, leda och samordna det dagliga arbetet inom det egna byggprojektet. Du får medverka från start till färdigt projekt och ansvarar för ekonomi, kvalitet och hälsa & säkerhet på projektet. Du leder och inspirerar dina medarbetare och tillsammans med oss utvecklar du företaget. 
För Blue Wall Construction är det mycket viktigt att hålla en hög moral och etik mot sina kunder och sin personal. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa genom ditt engagemang och få dem gå mot gemensamma mål.  

Du rapporterar till Entreprenadchefen. Med rätt inställning har du mycket goda utvecklingsmöjligheter. Rollen är stationerad i Jönköping. Vem är du?

Tycker du det här låter intressant? 

Läs mer om Blue Wall på www.bluewall.se


För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Jan Wallin, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)