"
Logotype

Projektledare

HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom lek och rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. HAGS är kända för sina högkvalitativa produkter, starkt engagemang och samverkan med kunderna.  Läs mer på www.hags.se.

Nu söker HAGS en projektledare som vill ta nästa steg i sin karriär.

Rollen är ny för den europeiska organisationen och är en viktig funktion inom utvecklingsteamet. I rollen är det viktigt kunna klara av att hålla tidsplaner för komplexa projekt ifrån början till slut. Koordinera produktutvecklingsprojekt som motsvarar de strategiska mål som bolaget har satt upp för sin verksamhet.

Du som söker behöver ha minst 5 års erfarenhet av projektledning eller ett relaterat arbete. Examen från ett ackrediterat universitet med examen i teknik eller relaterat område samt två års gradvis ansvarsfull teknisk erfarenhet.  Eller du kan ha någon motsvarande kombination av erfarenhet och utbildning som ger den kunskap, kompetens och förmåga som krävs för rollen. Vi söker någon som är jordnära, prestigelös, entusiastisk, som har mycket positiv energi och som gillar att driva och inspirera sina kollegor. Du har god strukturell förmåga, är affärsmässig och kommunikativ, men även bra på att ta folk och gillar att knyta nya kontakter, För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö med många spännande uppdrag och projekt. Tveka inte att söka tjänsten om du känner att du passar in på beskrivningen.
Sista ansökan är 28 juli men tjänsten kan tillsättas tidigare så vänta inte med din ansökan.För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Fredrik Larsson, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)