"
Logotype

Verkställande Direktör

Atteviks Lastvagnar AB ingår i Attevikskoncernen och finns på 8 orter i Småland; Jönköping, Nässjö, Tranås, Växjö, Ljungby, Älmhult, Kalmar och Nybro.

Atteviks Lastvagnar AB är en av de större återförsäljarna för Scania Sverige. Förutom försäljning av lastbilar och släpvagnar har vi stort fokus på vår serviceverksamhet som även omfattar bussar, lastbilspåbyggnader och skadereparationer.

Bolaget har drygt 140 anställda och omsätter ca 600 mkr.

 

Verkställande Direktör Atteviks Lastvagnar AB

Som VD på Atteviks Lastvagnar AB får Du möjlighet att vara med och påverka den framtida lastbilsmarknaden såväl lokalt som nationellt. Att dessutom komma in i en koncern med genuin säljkultur och starka värderingar får Du på köpet. Du har sannolikt arbetat som VD tidigare och det är meriterande om Du har erfarenhet av lastbilsbranschen alternativt fordonsbranschen i stort, men dock inget krav.

Atteviks Lastvagnar är ett mycket framgångsrikt och modernt lastvagnföretag, för att hantera rollen är du en resultatinriktad ledare med stor portion affärsmannaskap. Rollen ställer stora krav på innovativ förmåga samt att tänka i nya banor och utveckla dina medarbetare i våra oanade möjligheter. Du behöver hantera både ett strategiskt samt operativt ledarskap för att kunna hantera affären i alla led. Och för att lyckas besitter du ett pedagogiskt och ödmjukt ledarskap med integritet och du gillar att se att andra utvecklas och lyckas.

En viktig roll som VD för Atteviks Lastvagnar ansvarar du för att vidareutveckla paketeringen av våra servicetjänster så att de möter marknadens efterfrågan/behov, ökat sälj- och kundfokus, hitta nya finansieringslösningar samt verka för en god samverkan inom koncernen för gemensamt arbetssätt, målbilder och medarbetarklimat.

Du får ansvar för ett välmående bolag med hög marknadsandel, bland de bättre i Sverige. Våra medarbetare är motiverade till att bli ytterligare inspirerade till att kunna arbeta effektivare och skapa nöjdare kunder. Du kommer att ha en egen ledningsgrupp och du rapporterar till koncern-chefen för Atteviks Bil AB.

Din arbetsplats blir på en av Europas modernaste lastvagnsanläggningar på Torsvik i Jönköping och vi förutsätter att du bor eller vill bosätta dig i Jönköpingsregionen.

För mer information om Atteviks Lastvagnar gå in på www.atteviks.se/lastvagnar

Vi kommer att behandla alla ansökningar med start v32


För mer information om denna tjänsten kontaktar du: 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)