"
Logotype

Chef Säljsupport

Chef Säljsupport

Om företaget

Trivselhus fortsätter att forma verksamheten och söker nu en chef att driva och utveckla Säljsupport. Avdelningen består av ca: 35 -40 medarbetare. Bolaget är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i den småländska fabriken för effektivt montage på byggplatsen. Trivselhus uppför runt 600 bostäder där bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden. Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.

Dina arbetsuppgifter

Trivselhus fortsätter att utveckla verksamheten för att stärka positionen på marknaden och tillsätter därför en nyinrättad tjänst som Chef för Säljsupport . Detta är en satsning för att stärka samarbetet gentemot kund och få ett helhetsperspektiv i affären där avdelningarna inom skiss, kalkyl och bygglov tillsammans och i samarbete med övriga avdelningar kommer att vara oerhört viktiga. Du kommer att ansvara för en grupp om 35 - 40 personer där två teamledare utgör en del av gruppen. Fokus kommer att vara att med tydlighet se helheten och att samarbete inom och mellan avdelningar är en framgångsfaktor. Initialt handlar det om att fortsätta leda och utveckla team och processer; leda och fördela arbetet. Här kommer din erfarenhet av att leda i förändring vara oerhört viktig. Du kommer jobba nära dina medarbetare för att bättre kunna förstå hur de olika processerna kan utvecklas för att tillsammans bli starkare och tydligare. Vidare är det betydelsefullt att fortsätta bredda och stärka olika kompetensområden – här kommer du i din roll arbeta med att identifiera olika utbildningsbehov och besluta om lösningar. Du kommer även att vara starkt involverad i arbetet med produktutveckling och ha stor påverkan i det arbetet.

Din profil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som ledare från back-office. Önskemålet är att du har erfarenhet ifrån producerande industri men det är inget krav. Du förstår hur delar i en organisation hänger samman och hur man kan arbeta för att få optimala lösningar där människorna är den viktigaste kuggen. För att lyckas hos på Trivselhus behöver du vara en lagspelare – du vet att kraften kommer från den gemsamma lösningen och insatsen. Vi värdesätter ödmjukhet och prestigelöshet - och att du är trygg i ditt ledarskap. Du måste vara kommunikativ då rollen innebär många kontaktytor och resultatet en spegling av det.  Examen från Högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet är ett krav och du bör ha minst 5 års erfarenhet från ledande position med personalansvar. Erfarenhet från BTB och BTC är önskvärt och du drivs av att nå resultat genom delaktighet och du tycker det är både roligt och utvecklande med kundkontakter. Du ser att samarbete är en styrka och har envishet som tar dig framåt

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Fredrik Larsson, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)