"
Logotype

Logistikchef med fokus på flöden

Logistikchef -med fokus på flöden

CEOS Gruppen är Sveriges ledande distributör av trä och träbaserat skivmaterial till snickeriindustrin och finns på fem orter i Sverige med ca. 80 anställda. CEOS ingår i en större koncern. Ägaren ger företaget möjlighet att självständigt utvecklas och investera i sina ambitioner. Organisk tillväxt och förvärv är en viktig komponent.

CEOS är framgångsrikt och har vuxit mer än marknaden och omsätter 550 miljoner med branschens bästa lönsamhet. CEOS med dess ledning har tydlig vision med höga ambitioner och realistiska mål, om att växa ytterligare. Detta ställer ytterligare krav på förbättrade flöden och affärssinne.

Vi söker dig som vill ha en utmaning utöver det vanliga, har akademisk utbildning och erfarenhet av högre tjänster från logistik och flödesarbete. Du ska ha sinne för att se och effektivisera systemtänk och bygga en struktur som är anpassad för tillväxt. Du är självständig och kan påvisa att du handgripligen genomför och förverkligar dina idéer inom logistikdelen. För dig som vill växa, tränas och utvecklas är detta ett mycket intressant företag att vara med i. Du är driven till att stödja och ingå i olika identifierade framgångsprojekt som vanligtvis syftar till effektivare flöden och ökad affärsmässighet, detta tillsammans med andra ansvariga medarbetare. Du förväntas vara inspiratören, pedagogen och bidra till att projekten förverkligas. Din personliga utveckling är att bli än mer affärsmässig och kännas som en naturlig ledare genom ditt sätt att framföra och verkställa.

Du kommer att rapportera till Koncernchef/VD och ingå i företagets ledningsgrupp. Huvudkontor är i Jönköpingsregionen 

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Anders Roman, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)