"
Logotype

Rekryteringskonsult

Acconia Resultatskap AB har sedan starten 1999 utvecklats till att bli en helhetsleverantör inom hela kompetensförsörjningskedjan och HR. Vårt tjänsteutbud ryms under epitetet AUBA som står för Attrahera, Utveckla, Behålla och Avveckla och sedan 2012 driver vi dessutom Acconia Interim Management AB där vi arbetar med associerade konsulter med säkerställd kunskap och dokumenterad erfarenhet. Vi sitter i fräscha och ändamålsenliga lokaler mitt emot Kinnarps ArenaAcconia har också ett nära samarbete med Söder & Co ett lokalt bemanningsföretag som även är en av delägarna av Acconia. 

Är du sugen på nya utmaningar och kan du se dig själv som vårt nya konsulttillskott? Vi söker nu en..

REKRYTERINGSKONSULT

-med stort driv, höga ambitioner och fokus på resultat

Som konsult på Acconia kommer du genom hög närvaro på marknaden driva din egen försäljning och genomföra rekryteringar av specialister och chefer, detta med ett konsultativt förhållningssätt. Till din hjälp har du kollegor med bred branscherfarenhet, administrativ stöttning samt väl fungerande tester och system.

Vi söker dig som är en driven och engagerad person som vill ta ett nytt steg i karriären. Du har relevant akademisk utbildning och något eller några års erfarenhet av rekrytering och/eller HR. Vi ser med fördel att du tidigare har arbetat med tjänsteförsäljning och haft tät kundkontakt.

Som person är du kommunikativ och mogen i ditt förhållningssätt. Du trivs i en säljande konsultroll, är självgående och tar mycket eget ansvar. Arbetet är mycket flexibelt och du får stor möjlighet att forma din egen vardag. Höga ambitioner och viljan att ge det lilla extra för att leverera bästa resultat är det som motiverar dig och du trivs också på en arbetsplats som utmanar och ger stora möjligheter till utveckling.

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)