"
Logotype

Kvalitets- och Säkerhetschef

Infraservice Group har som vision att vara Nordens ledande Partner för Järnvägens bästa! Vi är verksamma med våra tre affärsområden inom marknaden för drift, underhåll och investeringar samt järnvägstransporter.

Infraservice Group med huvudkontor i Nässjö förväntas under 2017 nå en omsättning på ca 150 MSEK. Företaget drivs av nytänkande entreprenörer med bakgrund i branschen som har en ambition om att bygga en kultur av lärande och entreprenörskap samt skapa möjlighet och förutsättningar för nyutexaminerade och mindre erfarna personer att få jobb och utvecklas i branschen.

Har du erfarenhet av kvalitets- och/eller säkerhetsarbete och är sugen på nya utmaningar?

Vi söker nu

Sveriges mest drivande

Kvalitets- och säkerhetschef

med ett process- och systemorienterat synsätt

Som kvalitets- och säkerhetschef utvecklar du våra processer för högre effektivitet och säkerhet. Du ansvarar för att processerna uppfyller kraven från standarder, lagar och regelverk samt att processerna efterlevs i organisationen. En viktig komponent är vår certifiering som järnvägsföretag.

Vi söker dig som är en driven och engagerad person som vill ta ett nytt steg i karriären. Du har en relevant utbildning och erfarenhet av kvalitets- eller säkerhetsarbete eller processutveckling. Du gillar att utveckla processer och att jobba med måluppföljning. Du är van vid att sätta dig in i standarder, lagar och regelverk samt tillämpa dessa i verksamheten. Vi ser med fördel att du tidigare haft trafiksäkerhetsansvar och har bakgrund från järnvägsföretag även om det inte är ett krav.

Som person är du kommunikativ och senior i ditt förhållningssätt. Du brinner för kvalitets- och säkerhetsfrågor. Du trivs med att se hur ditt arbete bidrar till företagets affärer. Eftersom vår verksamhet är geografiskt utspridd kräver tjänsten en hel del resande. Vår arbetsplats är utmanande och dynamiskt och ger också stora möjligheter till utveckling.

Du kommer att rapportera till VD. Vi ser gärna en placering på huvudkontoret i Nässjö men även andra placeringsorter kan övervägas.

Känns det här som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan.

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Johan Frilund, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)