"
Logotype

Inköpare

Zenergy AB är ett publikt svenskt bolag, grundat 2009 och noterat på AktieTorget. Med grunden i det egenutvecklade materialet ZIP-element, levererar Zenergy ZIP-bostäder och ZIP-Entreprenadbodar till människor som vill bo och bygga smart.

Tillverkningen sker i en modern och ändamålsenlig fabrik i Skillingaryd på bekvämt pendlingsavstånd från både Jönköping och Värnamo.

Läs gärna mer om företaget på www.zenergy.se

Är du Zenergy AB:s nya inköpare?

Zenergy AB i Skillingaryd söker nu en initiativrik inköpare med stort eget driv.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av allt från operativt inköpsarbete med avrop från befintliga leverantörer och delaktighet i produktionsplaneringen gällande komponenter till mer taktiskt inköpsarbete där du utifrån kundens kravspecifikation ser till att de produkter du köper in motsvarar inköpsnormerna mot bytt, el och VVS.

Du har god samarbetsförmåga och är inte främmande för att delta i projekt med tydlig deadline.

Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet i allmänhet och i Excel i synnerhet. Du kan läsa och förstå enklare ritningar och har du erfarenhet av liknande inköpsarbeten med byggmaterial sedan tidigare är detta givetvis mycket meriterande. En fördel är även om du har erfarenhet av att arbeta med ERP/MPS system som Monitor.

Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift. Behärskar du ytterligare språk är det en bonus.

Då Zenergy AB är verksamma inom byggindustri så är det viktigt att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt för att följa standard och regelverk inom branschen. Då arbetet i perioder kan vara hektiskt så är det även viktigt att du klarar av att hålla fokus även i stressiga situationer. 

Som anställda hos Zenergy AB får du möjlighet att vara med i utvecklingen av ett företag i stark tillväxt där din insats hjälper till att forma både organisationen och arbetssätt.

Sista ansökningsdag är den 30 november men vi tillämpar löpande urval.

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Johan Frilund, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)