"
Logotype

Senior Redovisningsekonom

Vi söker en Senior Redovisningsekonom till Aditro Logistics AB

Om oss

Aditro Logistics är ett av Nordens största tredjepartslogistikbolag. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av logistiktjänster i form av lagerhantering, supply chain management, transporthantering, bemanning och konsulting. Vi har över 205.000 kvm lagerytor i våra logistikcenter i Jönköping, Borås, Kopstad och Nykvarn. Vi är över 900 anställda och vi har en årlig omsättning på omkring 930miljoner kr. Sedan 2012 ägs vi av Valedo Partners, en private equity aktör och ledningen. Vi söker nu en medarbetare till vår ekonomiavdelning med placering i Jönköping.

Vad vi erbjuder dig

Du kommer att arbeta nära vårt duktiga Shared Service Center team som består av tre ekonomer. Vi har en egen löneavdelning som du samarbetar med. Du rapporterar till bolagets Redovisningschef.

Du kommer att möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva.

Dina arbetsuppgifter

Ansvar för att självständigt handha månads och årsbokslut.

Behjälplig med koncernredovisning.

Supporta respektive Regionchef i frågor kring resultat och analyser.

Ansvar för rapportpaket till styrelse och ledningsgrupp. Löpande bokföring

Avstämning av interntransaktioner mellan systerbolag i koncernredovisningssystem Rapportering till SKV av uppbörd och moms.

Ständigt förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen.

Övrigt administrativt arbete som kan uppstå på en ekonomiavdelning.

Din profil

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet från tidigare arbete på en ekonomiavdelning inom redovisning. Du har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomisystemet Jeeves och koncernredovisningssystemet FPM eller liknande system. Du behärskar svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Som person är du utåtriktad, ambitiös och noggrann samt van vid att arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Jönköping

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Fredrik Larsson, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)