"
Logotype

Arbetsledare

Vi söker nu

Sveriges mest drivande

Arbetsledare

med ett affärs- och produktionsorienterat synsätt

Infraservice Group försätter att växa och behöver förstärka organisationen inför 2018. Vi har som vision att vara Nordens ledande Partner för Järnvägens bästa! Vi är verksamma med våra tre affärsområden inom marknaden för drift, underhåll och investeringar samt järnvägstransporter.

Infraservice Group med huvudkontor i Nässjö och Entreprenadkontor i Solna förväntas under 2017 nå en omsättning på ca 150 MSEK. Företaget drivs av nytänkande entreprenörer med bakgrund i branschen som har en ambition om att bygga en kultur av lärande och entreprenörskap.

Du är:

Som arbetsledare påverkar du hela kedjan, från planering av uppdrag till genomförande och uppföljning/avslut. Du kommer ta ett stort ansvar när det gäller planering av resurser, kontinuerlig dialog med beställare och underentreprenörer samt uppföljning. I uppföljningen åligger det dig som arbetsledare att kontinuerligt följa upp hur verksamheten går, både enligt produktionskalkyler och i såväl interna som externa system. Du kommer också ta ett ansvar för att följa upp ekonomin på de projekt du ansvarar för.

Vårt arbete är serviceinriktat och det ställer krav på affärsmässighet och tillgänglighet när kunden behöver. Det kan därmed innebära att arbete utförs på obekväm arbetstid. Likaså kommer beredskapstjänst ingå i arbetsledarrollen.

Som person är du kommunikativ och senior i ditt förhållningssätt. Du brinner för järnvägens bästa. Du trivs med att se hur ditt arbete bidrar till företagets affärer. Eftersom vår verksamhet är geografiskt utspridd kräver tjänsten en hel del resande. Vår arbetsplats är utmanande och dynamiskt och ger också stora möjligheter till utveckling.

Du kommer att rapportera till Platschef. Vi ser gärna en placering på huvudkontoret i Nässjö eller i Solna men även andra placeringsorter kan övervägas.

Känns det här som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan

Vi tillämpar löpande urval i denna processen

För mer information om denna tjänsten kontaktar du, Entreprenadchef Joachim Ytterstene, 073-092 72 42 


För mer information om denna tjänsten kontaktar du: 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)