"
Logotype

Ekonomiansvarig

Aitrops Event AB är ett snabbväxande E-handelsbolag som bland anant driver webbhandel under namnet teamsportia.se. Företaget verkar i en snabbrörlig bransch där anpassningar till marknaden sker kontinuerligt och arbetar förutom försäljning med event, butik samt marknadsföring direkt till konsument och kundklubb. Bolaget omsätter närmare 200 mkr.

Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att vara ansvarig för Aitrops ekonomifunktion. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat löpande bokföring, betalningar, avstämningar, lividitetsplanering, rapportering och momsdeklarationer. Du arbetar med hela bokföringsprocessen fram till årsbokslut och årsredovisning.

Du har ett helhetsansvar över ekonomiavdelningen och är även ett bollplank mot VD och styrelse. Till din hjälp har du en ekonomiassistent på deltid.

Dina kvalifikationer

För att du skall passa in i rollen krävs att du tidigare har erfarenhet som ekonomisvarig för ett mindre eller mellanstort bolag. Du har kanske bakgrund som redovisningskonsult eller revisor och är van att praktiskt arbeta självständigt med alla delar inom ekonomi.

I och med att bolaget förändras snabbt så gillar du nya arbetsuppgifter och du är den person som skapar rutiner och stabilitet det växande bolaget. Du förstår ekonomiska flöden och har förmågan att se helheten. Du är en person som gillar att sätta strukturer och att skapa god ordning. Du har en god affärsförståelse.

Bolaget upprättar månadsvis resultat- och balansräkning och rapporterar till styrelse och ägare.

Vi arbetar i Microsoft Nav (Navision) och i officepaketet.

Anställning

Heltid, tillträde så snart som möjligt med placering på vårt kontor på Rosenlund i Jönköping.

I denna process arbetar vi med löpande urval vi vill dock ha din ansökan senast 15 ecember.

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Johan Frilund, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)