"
Logotype

Systemutvecklare

Jönköpings vassaste systemutvecklare

FM Technology AB är ett Jönköpings baserat techföretag med unik teknologi för smarta fastigheter, smarta hem och smarta städer. Våra kunder är de största fastighetsutvecklarna i Norden.

Vår teknologi kopplar upp all teknik i en fastighet och med de självlärande algoritmerna styrs fastigheten av mjukvaran för att effektivisera drift och underhåll. Sensordata samanvänds mellan olika tekniska system.

Vi söker en fullstack programmerare med mest erfarenhet från backend och arkitektur.

Personens roll i teamet blir att tillsammans med projektledarna och systemutvecklarna lägga upp rätt plan för att förbättra systemet och uppfinna nya lösningar för användarnytta i systemet. Utveckla, under i flera fall tidspress, nya funktionaliteter och inkludera nya tekniska lösningar i systemet.

Personen erbjuds en ledande roll i företaget med mycket frihet under ansvar och tar del av våra framgångar. Vi kommer endast lyckas om alla driver mot samma mål med mycket glädje i arbetet. I den innovativa fas företaget är i just nu kommer personens lösningar bli en del av kärnan i produkten.

Vi arbetar idag i frontend-systemen Angular 1, Ionic, Javascript, Html och CSS samt backend-systemen Nodejs och Mongodb med mongoose.

Du har minst 3-årig kandidatexamen och minst 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling varav 2 år inom webapplikationer.

För frågor om tjänsten kontakta Henric Fransson, VD FM Technology AB på mobilnr 0708-93 02 83.


För mer information om denna tjänsten kontaktar du: 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)