"
Logotype

Verksamhetsorienterad senior säljare

Koneo söker en verksamhetsorienterad senior säljare

Vill du jobba som säljare på ett IT-företag vars vision är att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv?

Vi tror att du som söker är initiativtagande, engagerad och har ett driv utöver det vanliga. I denna rekrytering är det viktigare att du har de rätta karaktärsdragen än att det står många fina meriter på pappret. Vi söker nu en engagerad och tävlingsinriktad erfaren säljare.

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda en intressant tjänst för dig som är en erfaren säljare gillar att jobba i en tävlingsinriktad och stimulerande miljö där tempot är högt. Du kommer att kunna påverka både rollen och din egen utveckling.

Vi befinner oss i en expansionsfas där vi behöver stärka vårt säljteam för att tillvarata de möjligheter som marknaden nu erbjuder då allt fler inser värdet av, och kravet på att tillhandahålla, ett flexibelt arbetsliv.

Som senior säljare kommer du att jobba både med försäljning till befintliga kunder och nykundbearbetning i Jönköpingsregionen. Du sätter dig in i kundens verksamhet, frågar och lyssnar, etablerar behov och presenterar möjligheter innan du i samverkan med kunden och våra tekniska resurser syr ihop en IT-lösning som ger kunden ett problemfritt flexibelt arbetsliv. I den seniora säljtjänsten kommer du att arbeta med skräddarsydda lösningar.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att:

Omvärldsbevakning är en del av vardagen där du aktivt uppdaterar och delar med dig av relevant information från olika medier. Tjänsten rapporterar till vår Platschef i Jönköping.

Erfarenhet

Du har en gedigen säljerfarenhet, gärna från ett säljdrivet företag i IT-branschen. Du är van att mätas och prestera mot uppsatta mål. Du är van att jobba i en säljprocess och vet att säljresultat och lönsamhet blir bäst i en tydlig process.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som framför allt är entusiastisk, driftig och tävlingsorienterad. Du ska trivas att arbeta i en miljö där tempot är högt, prestationer mäts och framgångar firas. Du får gärna ha bakgrund från idrotten eller sporten.  Du tycker om att samarbeta med andra samtidigt van att arbeta självständigt. 

För att lyckas i den här rollen behöver du ha en mycket god kommunikativ förmåga och kunna lyssna till kunden. Utöver det är du noggrann i ditt sätt att arbeta, tar ett självständigt ansvar för dina uppgifter och har en förmåga att driva dina ansvarsområden och processer framåt. Du är duktig på att slutföra det du påbörjat och ser hinder på vägen som utmaningar snarare än som problem.

Vi Erbjuder

Koneo som företag har en stark och tydlig säljkultur och är till sin natur ett mycket "entreprenöriellt" företag, här jobbar alla tillsammans med stort engagemang, framåtanda, god sammanhållning och med starkt fokus på att nå sina enskilda såväl som företagets mål. Vår vision är att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv.

Vi har kollektivavtal med bra pensionslösningar och försäkringar. Vi har friskvårdsbidrag och du har möjlighet att teckna förmånliga personförsäkringar för dig och din familj. Som säljare får du ersättning efter prestation mot tydliga säljmål.

Vi är ett glatt gäng med bra sammanhållning, inga hierarkier och självklart arbetar vi efter våra värderingar.

Vi ser framemot din ansökan!

Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag. Vi vill att du i din ansökan har med:

Urval kommer att ske löpande och platsen kan tillsättas omgående. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Hemmingsson, Platschef Jönköping, mail peter.hemmingsson@koneo.se tel 070-246 8109.

Om Koneo

Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan. Vi tar ansvar för att våra lösningar fungerar och för att de underlättar resan mot ett bättre arbetsliv. Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans. Koneo grundades 2008 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söder.

Koneo har nyligen stärkt sitt partnerskap med Microsoft och har nu högsta partnernivå, Guld, på fokusområdena Cloud Productivity, Cloud Platform, Enterprise Mobility Management, Small and Midmarket Cloud Solutions samt Datacenter. Vidare är Koneo Silverpartner inom Collaboration. 

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)