"
Logotype

Lekplatsdesigner

HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom lek och rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. HAGS är kända för sina högkvalitativa produkter, starkt engagemang och samverkan med kunderna.  Bolaget omsätter ca 400 MSEK Läs mer på www.hags.se.

Nu söker HAGS en kreativ person som vågar ta ut svängarna med färg och form och som gillar att utmana och utmanas av uppdrag där lek och rörelse ligger i fokus med designspråket. Tjänsten har vi valt att kalla Lekplatsdesigner med placering i Aneby.

Du kommer få arbeta i en internationell koncern med kollegor ifrån olika länder. Som Lekplatsdesigner ingår du i HAGS Nordic Proposal Team. Huvuduppgifterna kommer vara: Skapa säljande förslag med hjälp av visualisering på produkter, lekplatser och totallösningar inom lek och offentligmiljö efter direktiv ifrån kund, säljare samt eget skapande. Man agerar även stöd åt säljorganisationen och är ett grafiskt stöd till marknadsavdelningen. I huvudsak är uppgiften att visualisera och designa lekparker.

Vi ser gärna att du som söker har någon form av utbildning inom design, visualisering, formgivning eller grafisk design. Skall kunna tänka lite utanför ramarna och inom våra produktmöjligheter försöker hitta mest innovativa lösningar för kunderna som ger mervärde. Kan du påvisa att du är en duktig designer så tveka inte att söka.

Under en vanlig arbetsdag används program såsom AutoCad, 3D Studio Max, Photoshop, Illustrator, In design, Excel och Outlook. Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper inom 3D Studio Max, Photoshop och AutoCAD. Detta i kombination med ett kreativt sinne.

I din roll som Lekplatsdesigner rapporterar du till ”Head of Nordic Propsal” med placering i Aneby

Att jobba med deadlines kan vara ett stressigt arbete, vi ser därför att du är en glad människa som kan hantera stress på en bra nivå. Vi arbetar i projektform så det är viktigt att du kan ta ansvar och driva egna projekt. Vi förutsätter du är serviceinriktad och social då kundkontakt ofta förekommer

Sista ansökan är 28 feb men tjänsten kan tillsättas tidigare så vänta inte med din ansökan.

Bifoga personligt brev, CV och portfolio i din ansökan. Koncernspråken är engelska/svenska så vi förutsätter att du tar dig fram effektivt i tal och skrift.

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Fredrik Larsson, 036-389000

Logga in eller skapa konto för att söka den här tjänsten!
Skicka in en intresseanmälan (svara ja på frågan om tillåtelse att öppna program)